Cégünkről

Bemutatkozunk

Tisztelt Partnerünk!


Engedje meg, hogy bemutassam vállalkozásunkat, amely teljes körű építőipari kapacitással dolgozik 1997. januárja óta. A cég fő tevékenysége a mélyépítési szakágazat, ezen belül mindennemű, gépi erővel végezhető földmunka, bevásárlóközpontok, raktárépületek, irodaházak mélygarázsainak, autópályák földmunkái, területrendezési munkálatok, sávalap ásás, csatornázás, pincetömb kiemelés, épületbontások, ömlesztett áruk közúti teherszállítása.

Cégünk kezdetben 3 db univerzális rakodógéppel kezdte pályafutását, de az évek folyamán a folyamatos fejlődés során évről-évre bővíthettük gépparkunkat, a későbbiekben szállítóeszközeinket is, mely nagyságát a mellékletben feltüntetett eszközállomány is mutatja.


Vállalkozásunk új, korszerű gépparkkal, tehergépjárművekkel törekszik partnerei teljes körű megrendelői igényeinek kielégítésére, teljesítésére. Cégünk kiterjedt partnerkapcsolata alkalmassá tesz minket arra, hogy a földmunkáktól az alapozásokon és a szerkezeteken keresztül a befejező és szakipari munkákkal együtt komplett építményt hozzunk létre.

Az új irányba való elmozdulás hatékonysága érdekében korszerűsítettük, bővítettük gépparkunkat, szállító eszközállományunkat.

Alkalmazottaink iskolai végzettsége szakmunkásképző, valamint középiskolai szintű, viszont az általunk használt gépjárművekre mindannyian rendelkeznek a megfelelő jogosítvánnyal, munkagépekre vonatkozó típusvizsgával.

Ismérveink


Minőség I Megbízhatóság I Pontosság

parallax background

Kérdése van? Szeretne árajánlatot kérni tőlünk?
Keressen bátran bennünket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére

Minőségbiztosításunk


ISO 9001 2015 magyar
ISO 9001 2015 angol

Minőségbiztosítás


A NEMESGÉP 2000 Zrt. célja, hogy megrendelőit folyamatosan képes legyen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű tevékenységével kiszolgálni, ezzel biztosítva a Társaság jó piaci helyzetét. Szolgáltató tevékenységünk jó minőségét döntő tényezőnek tekintjük a Társaság tartós sikereinek biztosítása szempontjából.

Feladatunk


  • a vevői igények gazdaságos kielégítése
  • garantált minőség biztosítása
  • gyors információcsere
  • határidők pontos betartása

A cégvezetés minden döntésében és tevékenységében maximális figyelmet és elkötelezettséget biztosít a minőségnek. Minőségirányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerint a cég munkatársainak aktív közreműködésével, és mindent megtesz a rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése érdekében.

Beszállítóinkkal hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk.


Feladatunk

  • minőségpolitikánk elfogadását
  • az előírt minőségi követelmények betartásával segítsék szolgáltatói, kivitelezői tevékenységünk minőségének javulását,
  • vevőink megelégedettsége érdekében kifejtett erőfeszítéseink aktív támogatását.
Évente minőségügyi célkitűzéseket fogalmazunk meg és céljaink megvalósulását minden érdekelt féllel együtt folyamatosan értékeljük. Tevékenységünket fejlesztjük, hogy további előrelépésünk hosszú távon biztosított legyen.

2011. júliusában - kisebb kihagyás után - újra tanúsíttattuk Cégünket a Bureau Veritas Magyarország Kft. által.